Reviews

“Haar lessen zijn een perfecte mix van inspanning en ontspanning, waardoor je je zowel versterkt als relaxt voelt. Haar meditaties zijn ook fijn – ze helpt je om je geest te kalmeren en je innerlijke rust te vinden.”

Liselotte

“Ik heb inmiddels ruim 10 jaar les bij Babs. Zij  heeft een natuurtalent voor  lesgeven en bezit kennis en ervaring over wat ze doceert. Kenmerkend is haar afgestemdheid waardoor ze een enorm veilig en permissief klimaat creëert waarin ruimte is iedereen en voor wat zich aandient .Wat ze zegt klopt, het is geen verhaal, ze is wat ze zegt .”

Monique

“Ik heb van Babs regelmatig meerdere mooie meditatie avonden mogen ontvangen. Ze begeleidt jou met haar rustgevende stem op een fijne wijze naar innerlijke rust. Met een geleide meditatie, soms in combinatie met muziek, creëert Babs iedere keer weer een veilige en fijne setting waardoor je helemaal jezelf kunt zijn. Het is voor mij altijd een bijzondere beleving.”

Esther

“De yoga bij Babs voelt rustig en evenwichtig. Pittig en tegelijkertijd ontspannen. Het voelt echt goed voor body and soul. Haar geleide meditaties zijn een weldaad en diepe ontspanning voor de mind. Je wordt echt even gereset. ❤️”

Nita

“Ik ben zo dankbaar dat ik Babs heb ontdekt! Haar Pilates lessen zijn heel erg goed. Ze stemt perfect af op de behoeften van de groep en biedt variaties en aanpassingen voor alle niveaus. Haar vriendelijke en bemoedigende woorden zorgen ervoor dat je jezelf kunt uitdagen zonder jezelf te overbelasten. Ik voel me altijd zo verfrist en energiek na haar lessen!”

Hennie

“Als je op zoek bent naar een instructeur die je op je gemak stelt en je helpt om je innerlijke rust te vinden, dan is Babs de perfecte keuze. Haar zachte en kalmerende stem begeleidt je door elke houding en meditatie, waardoor je je volledig kunt ontspannen en loslaten.”

Merel

“Haar vriendelijke en liefdevolle aanpak maakt dat je je meteen welkom voelt, zelfs als je nog nooit eerder yoga hebt gedaan.”

Saskia

“Babs heeft een prettige en rustige stem waardoor de meditaties heel fijn voelen. Ik vind het fijn om bij haar de yoga les te volgen en af te sluiten met een ontspannen meditatie.”

Jean

“Afgelopen vrijdag sinds lange tijd weer een les Yoga van Babs gevolgd. Altijd een goede vriendelijke begeleiding tijdens de les en interesse in de deelnemers. Na de les extra aandacht voor de meditatie met een persoonlijke benadering. Dit alles voelt heel prettig en uitnodigend om aan haar les deel te nemen. Dank je wel Babs! ❤️

Dominique

“Ik vind de inner essence journey hele intense mooie ervaring. Babs begeleid je op een hele fijne en liefdevolle manier door de reis heen.”

Marcel

“Ik vind de lessen van Babs geweldig. Haar zachte en liefdevolle aanpak zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt, zelfs als je nieuw bent. Haar vriendelijke persoonlijkheid voel je in de les, waardoor je je echt verbonden voelt met jezelf en de oefeningen.”

Maud

“Ik vond de cacao ceremonies gewoonweg magisch. De veilige en liefdevolle ruimte waarin je jezelf kunt openstellen en verbinding maakt met je hart. Een absolute aanrader!”

Jill

Cacao Ceremonies

Blijf op de hoogte en ontvang € 5,- korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en hoor als eerste over nieuwe evenementen en retreats!