cadeau

Ochtendroutine voor innerlijke balans

Download meteen mijn cadeau voor jou! Een ochtend sessie voor een goed begin van jouw dag! 

Een goed begin van je dag

Elke ochtend biedt een nieuwe kans om de toon voor je dag te zetten. Het bepalen van je intenties en het vinden van innerlijke rust kan het verschil maken tussen een hectische dag en een dag vol voldoening. Een ochtendroutine die draait om bewuste ademhaling, lichaamsbeweging en mindfulness kan je helpen om in harmonie te komen met jezelf voordat de wereld om je heen ontwaakt.

Opstaan met Intentie

Het begint allemaal met op tijd opstaan, niet als een verplichting maar als een bewuste keuze om jezelf de nodige tijd te geven om je dag rustig te beginnen. Het bepalen van je intenties voor de dag is als het stellen van een kompas voor waar je energie naartoe wil sturen. Neem even de tijd om te bedenken wat je vandaag wilt bereiken of hoe je je wilt voelen.

Ademhalingsoefeningen: Breath Work

Ademhaling is de sleutel tot het kalmeren van de geest en het centrum van veel meditatieve praktijken. Door bewuste ademhalingsoefeningen toe te passen, zoals de 4-7-8-methode (waarbij je 4 seconden inademt, 7 seconden vasthoudt en 8 seconden uitademt), geef je jezelf de ruimte om stress los te laten en je te concentreren op het hier en nu.

Verbinding met het Lichaam: Yoga en Pilates

Het lichaam wakker maken met zachte, vloeiende bewegingen is essentieel voor een gebalanceerde start. Yoga en Pilates bieden niet alleen fysieke voordelen maar ook mentale helderheid. De combinatie van houdingen, ademhaling en beweging helpt je om je lichaam te centreren en je geest te kalmeren. Ik heb voor jou een fijne sessie gefilmd die je thuis kunt doen om je dag goed te starten. Klik hier als je deze sessie gratis wilt ontvangen.

Mindfulness en Stilte

In plaats van direct je telefoon te grijpen of het nieuws op de televisie aan te zetten, geef jezelf de luxe van stilte en rust. Neem de tijd voor mindfulnessmeditatie of gewoon voor een paar momenten van stilte waarin je jezelf toestaat om bewust te ademen en te zijn, zonder afleiding.

Een kleine tijdsinvestering, maar een wereld van verschil

Het starten van je ochtend met deze routine vereist geen overweldigende tijdsinvestering, maar het kan een wereld van verschil maken in hoe je de rest van je dag ervaart. Door je intenties vast te stellen, bewust te ademen, je lichaam te bewegen en te beginnen in stilte, geef je jezelf de kans om op een rustige en gebalanceerde manier je dag te beginnen.

Probeer deze ochtendroutine een tijdje en pas deze aan aan jouw behoeften. Het is een reis naar het vinden van innerlijke rust en balans in een wereld die vaak gehaast is. Sta op met intentie, adem diep, beweeg je lichaam en start je dag met rust en stilte.

Love & Care,

Babs Wille

Babs Wille - Love & Care

Ik ben Babs Wille, een gepassioneerde en ervaren beoefenaar en docent op het gebied van yoga, Pilates, meditatie en self-care. Mijn diepe liefde voor een gezonde levensstijl en mijn verlangen om anderen te helpen op hun eigen reis naar welzijn en zelfliefde, vormen de kern van mijn werk.

Als docent ben ik liefdevol en zorgzaam. Ik geloof in het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin mensen kunnen groeien en bloeien. Mijn doel is om anderen te helpen hun eigen kracht te vinden en te omarmen, en hen te begeleiden op hun pad naar een gezonder en gelukkiger leven.

Met mijn relaxte en liefdevolle benadering ben ik een bron van inspiratie voor anderen die op zoek zijn naar balans, innerlijke rust en persoonlijke groei. Ik nodig mensen uit om de reis naar hun innerlijke essentie te omarmen en te genieten van het proces van zelfontdekking en zelfliefde.

Blijf op de hoogte en ontvang € 5,- korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en hoor als eerste over nieuwe evenementen en retreats!