Huisregels

1. Respecteer de stilte: Tijdens de sessies is het belangrijk om de stilte te respecteren. Vermijd het maken van onnodig lawaai of het praten met andere deelnemers, tenzij dit nodig is voor de sessie.

2. Bye bye, mobiele telefoons: Zwaai maar gedag tegen je mobiele telefoon, want tijdens de sessie willen we graag dat je je volledig kunt onderdompelen in de ervaring. Zet dat ding op stil of schakel hem helemaal uit, zodat je niet wordt afgeleid en we een serene sfeer kunnen behouden.

3. Kom op tijd, maar geen stress: We houden van punctualiteit, maar we willen ook dat je ontspannen aankomt. Dus zorg ervoor dat je op tijd bent, zodat je rustig kunt settelen en je kunt voorbereiden op de sessie. Geen stress, alleen zen!

4. Respecteer elkaars ruimte: We zijn allemaal hier om te groeien en te bloeien, dus laten we elkaar voldoende ruimte geven om te stralen. Respecteer elkaars persoonlijke grenzen en raak anderen niet aan zonder hun toestemming. 

5. Cacao: Als we cacao gebruiken tijdens de ceremonie, volg dan de instructies van de facilitator op. Drink de cacao met respect en geniet van haar heerlijke smaak. Maar pas op, ze kan een beetje ondeugend zijn en je hart openen voor liefde en vreugde šŸ˜‰ 

6. Luister naar de facilitator: Volg de instructies en begeleiding van de facilitator op. Ze zijn er om je liefdevol te ondersteunen en te begeleiden tijdens de sessie. Vertrouw erop dat ze ervoor zorgen dat je je veilig voelt, zodat je je volledig kunt onderdompelen in het moment.

7. Vertrouwelijkheid: Wat er tijdens de sessie wordt gedeeld, blijft binnen de groep. We creƫren een veilige ruimte waarin we open en eerlijk kunnen zijn. Dus laten we elkaars verhalen koesteren en respecteren.

8. Zorg voor jezelf: Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn tijdens de sessie. Als je je ongemakkelijk voelt of behoefte hebt aan een pauze, geef dit dan aan bij de facilitator.

9. Reiniging en opruimen: Help mee met het opruimen van de ruimte na de sessie. Laat de ruimte schoon en netjes achter voor de volgende groep.

10. Respecteer de regels: Volg alle andere regels en richtlijnen die door de facilitator zijn opgesteld. Deze zijn er om een veilige en respectvolle omgeving te creƫren voor alle deelnemers.

Ā© 2024 All rights reserved Babs Wille Website & Design by IDsigned

Blijf op de hoogte en ontvang ā‚¬ 5,- korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en hoor als eerste over nieuwe evenementen en retreats!Ā