Contact

Neem contact op!

Heb je nog vragen over mijn aanbod, termijnbetaling of iets anders? Neem gerust contact met mij op, of vul het contactformulier hieronder in! 

(Kijk eerst even bij de Veelgestelde vragen, want misschien staat het antwoord op jouw vraag daar al tussen!)

Veelgestelde Vragen

Draag comfortabele kleding waarin je je prettig voelt en vrij kunt bewegen.

Absoluut! Onze begeleiders zullen je door de reis leiden en alles uitleggen. Er is geen ervaring of prestatie vereist.

Ja, je kunt zeker deelnemen aan een Inner Essence Journey als je zwanger bent.

Iedereen is welkom om deel te nemen aan een Inner Essence Journey. Als je medicatie gebruikt, laat het ons dan van tevoren weten.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, wordt geadviseerd om minder cacao te nemen. Ook als je antidepressiva gebruikt of een hoge bloeddruk hebt, is het raadzaam om voorzichtig te zijn met de hoeveelheid cacao.

Cacao helpt je om dichter bij jezelf te komen en je hart te openen, maar het zal je niet onder invloed brengen. Het is een ondersteunend middel om je innerlijke reis te vergemakkelijken.

Het is aan te raden om een extra dekentje of kussentje mee te nemen, zodat je jezelf comfortabel kunt maken tijdens de Inner Essence Journey. Het kan ook prettig zijn om een flesje water bij je te hebben om gehydrateerd te blijven. Verder hoef je geen specifieke spullen mee te nemen, alles wat je nodig hebt zal worden verzorgd tijdens de sessie.

Blijf op de hoogte en ontvang € 5,- korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en hoor als eerste over nieuwe evenementen en retreats!