Love & Care Retreat

Een eendaagse retreat is een speciale gelegenheid waarbij deelnemers de drukte van het dagelijks leven achter zich kunnen laten en zich kunnen onderdompelen in een rustige en ontspannen omgeving.

Vertel me meer

Tijd voor zelfzorg en persoonlijke groei

Een eendaagse retreat is een speciale gelegenheid waarbij deelnemers de drukte van het dagelijks leven achter zich kunnen laten en zich kunnen onderdompelen in een rustige en ontspannen omgeving. Het biedt een kans om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en verantwoordelijkheden en tijd te nemen voor zelfzorg en persoonlijke groei.

De Love & Care retreat geeft je ...

Het biedt de mogelijkheid om te vertragen en te ontspannen. In onze drukke levensstijl is het vaak moeilijk om tijd vrij te maken voor onszelf en te genieten van momenten van rust.

Dit retreat biedt de gelegenheid om te vertragen, te ademen en te genieten van de stilte en sereniteit van de omgeving.

Daarnaast biedt een eendaagse retreat deelnemers de kans om te reflecteren en zichzelf beter te leren kennen en kunnen deelnemers dieper in zichzelf duiken en inzicht krijgen in hun gedachten, emoties en behoeften. Dit kan leiden tot een beter begrip van zichzelf en een grotere zelfacceptatie. Dit kan hen inspireren om positieve veranderingen in hun leven aan te brengen en hun doelen na te streven.

Naast een cacao ceremonie en een innner essence journey wordt de dag verder gevuld met o.a. yoga, meditatie, sound healing, breath work, diverse workshops en heerlijke maaltijd, snacks en drankjes. Er bestaat ook de mogelijkheid om op de dag zelf Reiki of massages bij te boeken, afhankelijk van beschikbaarheid.

Love & Care Retreats

Boek nu jouw Love & Care retreat!

Love & Care eendaagse retreat biedt deelnemers de gelegenheid om te ontspannen, te reflecteren, geïnspireerd te raken en verbinding te maken met anderen. Naast een cacao ceremonie en een inner essence journey wordt de dag verder gevuld met oa yoga, meditatie, sound healing, breath work, diverse workshops en heerlijke maaltijd, snacks en drankjes. Er bestaat ook de mogelijkheid om op de dag zelf Reiki of massages bij te boeken, afhankelijk van beschikbaarheid.

Datum:

21 juni

Tijd:

12.00-18.00

Locatie:

Takkebijsters 2, 4817 BL Breda

Beschikbaarheid:

Vol

Vergoeding:

€ 150
Love & Care eendaagse retreat biedt deelnemers de gelegenheid om te ontspannen, te reflecteren, geïnspireerd te raken en verbinding te maken met anderen. Naast een cacao ceremonie en een inner essence journey wordt de dag verder gevuld met oa yoga, meditatie, sound healing, breath work, diverse workshops en heerlijke maaltijd, snacks en drankjes. Er bestaat ook de mogelijkheid om op de dag zelf Reiki of massages bij te boeken, afhankelijk van beschikbaarheid.

Datum:

27 september

Tijd:

12.00-18.00

Locatie:

Takkebijsters 2, 4817 BL Breda

Beschikbaarheid:

Beschikbaar

Vergoeding:

€ 150

Wat zeggen anderen?

“Lieve Babs, als we de hele Love & Care Lente retreat een cijfer moesten geven dan zou het ‘t cijfer 11 zijn! Zo’n geweldige ervaring! De begeleiding, het (h)eerlijke eten, de klanken, echt een weldaad voor lichaam en geest. We doen de volgende keer zeker weer mee. Veel liefs… “

Mario en Linda

“Mijn algehele omschrijving is dat het absoluut de moeite waard is. Begeleiding en ondersteuning was warm, liefdevol, professioneel, een ontzettend rijke aanvulling voor de sessie. 

 En wat je vergeet te vragen lieve Babs is wat we vinden van alle geweldige details. De aankleding, de bedjes, bloemen, gekleurde lantaarns, altaar, inzichtkaarten, cadeautasjes, klankschalen, hoe alles was ingericht, dekentjes, muziek, ontzettend heerlijk homemade eten en drinken, sfeer, dynamiek die je creëert in de groep, diversiteit van je programma, los gaan, en daardoor durven voelen. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring.

Maria

“Lieve Babs,  een dankjewel uit de grond van mijn hart! Dankjewel voor deze magische dag. Tot in de puntjes verzorgd, het ontbrak mij aan niets. Prachtig aangekleed, heerlijk eten, lekkere bedjes, lieve mensen, een ontzettend goede opbouw van het programma. Je bent een ster in wat je doet. Ik heb me vandaag laten overspoelen met magie en dat wist me te raken!  Dankjewel! ”

Anouk

“Tijdens het Love & Care one day Retreat en Cacao ceremonie avond is het zo fijn om begeleid te mogen worden door Babs & Marcel in de reis met jezelf. Echt even tijd om stil te staan wat er speelt en wat je nodig hebt om weer een stap verder te mogen komen. Dit alles om jezelf te ontplooien naar een betere versie van jezelf. 

Liefdevol, warmte en innerlijke rust. Je mag zijn wie je bent en dat gevoel draagt Babs echt over! Babs is een heel mooi, bijzonder mens. Ontzettend blij en dankbaar dat Babs deze mooie momenten voor jezelf organiseert. Liefs… ”

Helga

Babs Wille - Love & Care

Ik ben Babs Wille, een gepassioneerde en ervaren beoefenaar en docent op het gebied van yoga, Pilates, meditatie en self-care. Mijn diepe liefde voor een gezonde levensstijl en mijn verlangen om anderen te helpen op hun eigen reis naar welzijn en zelfliefde, vormen de kern van mijn werk.

Als docent ben ik liefdevol en zorgzaam. Ik geloof in het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin mensen kunnen groeien en bloeien. Mijn doel is om anderen te helpen hun eigen kracht te vinden en te omarmen, en hen te begeleiden op hun pad naar een gezonder en gelukkiger leven.

Met mijn relaxte en liefdevolle benadering ben ik een bron van inspiratie voor anderen die op zoek zijn naar balans, innerlijke rust en persoonlijke groei. Ik nodig mensen uit om de reis naar hun innerlijke essentie te omarmen en te genieten van het proces van zelfontdekking en zelfliefde.

Blijf op de hoogte en ontvang € 5,- korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en hoor als eerste over nieuwe evenementen en retreats!