Cacao Ceremonies

Love & Care event, waarbij we een cacao ceremonie combineren met een inner essence journey.

Vertel me meer

Waarom een Inner Essence Journey?

Als mens worden we vaak geconfronteerd met verschillende uitdagingen in ons leven. We kunnen te maken krijgen met stress, angst, onzekerheid, negatieve overtuigingen, emotionele blokkades en een gebrek aan zelfvertrouwen. Deze uitdagingen kunnen ons belemmeren om volledig te leven en te genieten van het leven dat we willen leiden.

Een inner essence journey kan een krachtig hulpmiddel zijn om deze uitdagingen aan te gaan en te overwinnen. Tijdens een inner essence journey krijgen we de mogelijkheid om diep in onszelf te duiken en onze innerlijke wereld te verkennen. We worden uitgenodigd om bewust te worden van onze patronen, overtuigingen en emoties die ons belemmeren. Door deze bewustwording kunnen we deze belemmeringen loslaten en nieuwe, positieve patronen en overtuigingen creëren.

Cacao Ceremonie

Cacao staat bekend om zijn hartopenende eigenschappen en helpt ons om dieper in contact te komen met onszelf en anderen. Het drinken van de cacao is een ritueel op zich, waarbij we bewust de intentie zetten om ons open te stellen voor de reis die voor ons ligt.

Na het drinken van de cacao beginnen we met een geleide meditatie om ons te gronden en in het moment te komen. Vervolgens gaan we over naar de inner essence journey, waarbij we verschillende technieken en methoden gebruiken om dieper in onszelf te duiken en het thema van de avond te verkennen.

Tijdens het love & care event creëren we een veilige en liefdevolle ruimte waarin we samen diep in contact komen met onze innerlijke essentie en ons laten leiden door een specifiek thema.

Een reis naar de kern van onszelf...​

Een inner essence journey biedt ons de ruimte om te helen en te groeien op persoonlijk niveau. Het stelt ons in staat om oude wonden te helen, vastgehouden emoties los te laten en onszelf te bevrijden van negatieve overtuigingen. We krijgen de kans om dieper in contact te komen met onze innerlijke essentie, onze ware zelf, en te ontdekken wie we werkelijk zijn en wat we willen in het leven.

Door middel van een inner essence journey kunnen we onze uitdagingen aangaan en transformeren. We kunnen leren om beter om te gaan met stress en angst, ons zelfvertrouwen vergroten, positieve overtuigingen creëren en emotionele heling ervaren. We kunnen ons bewustzijn vergroten en inzicht krijgen in onszelf, waardoor we bewuste keuzes kunnen maken die in lijn zijn met onze ware essentie.

Een inner essence journey is een reis naar de kern van onszelf, waarbij we de mogelijkheid hebben om te groeien, te helen en te transformeren. Het is een krachtig hulpmiddel om de uitdagingen die we als mens tegenkomen aan te gaan en te overwinnen. Het stelt ons in staat om volledig te leven en te genieten van het leven dat we willen leiden.

Loslaten en manifesteren

Het thema van de avond kan variëren, waarbij we ons richten op het loslaten van oude patronen en het manifesteren van onze intenties. Maar het kan ook een emotioneel thema zijn, waarbij we werken aan het helen van oude wonden en het bevrijden van vastgehouden emoties.

Dit event biedt een unieke gelegenheid om jezelf te verbinden met je innerlijke essentie, dieper inzicht te krijgen in jezelf en te groeien op persoonlijk niveau. Het is een moment van zelfzorg, heling en transformatie, waarbij je wordt ondersteund door de liefdevolle energie van de groep. 

We kijken ernaar uit om samen met jou deze bijzondere reis te maken en je te begeleiden naar de kern van jezelf.

Cacao Ceremonies

Boek nu jouw Cacao Ceremonie!

Dit evenement richt zich op het gebruik van innerlijke energie om te reinigen en los te laten wat ons niet langer dient. We verkennen hoe we oude patronen, overtuigingen en emoties kunnen loslaten en ruimte kunnen maken voor nieuwe groei en transformatie. Tijdens het evenement “Reiniging & Loslaten” nodigen we je uit om de krachtige energie te omarmen en te gebruiken als een instrument voor persoonlijke groei, reflectie en transformatie.

Datum:

26 april

Tijd:

19.00-21.30

Locatie:

Takkebijsters 2, 4817 BL Breda

Beschikbaarheid:

Vol

Vergoeding:

€ 44
Een liefdevol en zorgzaam event dat je uitnodigt om je te verbinden met je innerlijke wijsheid en verlichting te ontvangen tijdens de volle maan Laat jezelf onderdompelen in de magie van de volle maan en ontdek de diepe wijsheid die in jou verscholen ligt. Dit evenement is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een moment van rust, reflectie en innerlijke groei. Of je nu nieuw bent in de wereld van spiritualiteit of al ervaring hebt, deze avond biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt openstellen voor nieuwe inzichten en transformatie.

Datum:

24 mei

Tijd:

19.00-21.30

Locatie:

Takkebijsters 2, 4817 BL Breda

Beschikbaarheid:

Beschikbaar

Vergoeding:

€ 44
Het Love & Care Event op 23 augustus met het thema “Zomer Festijn” waar we expressie, blijheid en speelsheid verwerken. Laat jezelf verwennen en kom volledig tot rust, terwijl je jezelf toestaat om te genieten van het moment en je te verbinden met je innerlijke vreugde. Laat jezelf volledig gaan, omarm je speelse kant en ontdek de kracht van expressie. Het Love & Care Event zal een dag zijn vol lachen, dansen, creëren en bovenal, het vieren van het leven.

Datum:

23 augustus

Tijd:

19.00-21.30

Locatie:

Takkebijsters 2, 4817 BL Breda

Beschikbaarheid:

Beschikbaar

Vergoeding:

€ 44
Tijdens dit evenement word je uitgenodigd om deel te nemen aan een hartverwarmende cacao ceremonie, waarbij je de helende kracht van cacao kunt ervaren en je hart kunt openen voor liefde en verbinding. Daarna ervaar je de inner essence journey, een reis naar de diepste lagen van jezelf, waar je je ware essentie kunt ontdekken en in contact kunt komen met je innerlijke wijsheid. Deze bijzondere ervaringen zullen je helpen om een diepere verbinding met jezelf en anderen te creëren, en je hart te vullen met liefde en zorg.

Datum:

25 oktober

Tijd:

19.00-21.30

Locatie:

Takkebijsters 2, 4817 BL Breda

Beschikbaarheid:

Beschikbaar

Vergoeding:

€ 44
De Cacao Ceremonie met InnerEssence Journey is een bijzondere ervaring waarbij je de kans hebt om diep in jezelf te duiken en liefde en acceptatie te omarmen. waarbij we worden aangemoedigd om oude patronen en overtuigingen los te laten en ruimte te maken voor liefde en acceptatie. Deze sessie biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor persoonlijke groei en transformatie.

Datum:

22 november

Tijd:

19.00-21.30

Locatie:

Takkebijsters 2, 4817 BL Breda

Beschikbaarheid:

Beschikbaar

Vergoeding:

€ 44

Wat zeggen anderen?

“Ik vond de cacao ceremonies gewoonweg magisch. De veilige en liefdevolle ruimte waarin je jezelf kunt openstellen en verbinding maakt met je hart. Een absolute aanrader!”

Jill

“Babs heeft een prettige en rustige stem waardoor de meditaties heel fijn voelen. Ik vind het fijn om bij haar de yoga les te volgen en af te sluiten met een ontspannen meditatie.”

Jean

“Ik vind de inner essence journey hele intense mooie ervaring. Babs begeleid je op een hele fijne en liefdevolle manier door de reis heen.”

Marcel

“Als je op zoek bent naar een instructeur die je op je gemak stelt en je helpt om je innerlijke rust te vinden, dan is Babs de perfecte keuze. Haar zachte en kalmerende stem begeleidt je door elke houding en meditatie, waardoor je je volledig kunt ontspannen en loslaten.”

Merel

Babs Wille - Love & Care

Ik ben Babs Wille, een gepassioneerde en ervaren beoefenaar en docent op het gebied van yoga, Pilates, meditatie en self-care. Mijn diepe liefde voor een gezonde levensstijl en mijn verlangen om anderen te helpen op hun eigen reis naar welzijn en zelfliefde, vormen de kern van mijn werk.

Als docent ben ik liefdevol en zorgzaam. Ik geloof in het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin mensen kunnen groeien en bloeien. Mijn doel is om anderen te helpen hun eigen kracht te vinden en te omarmen, en hen te begeleiden op hun pad naar een gezonder en gelukkiger leven.

Met mijn relaxte en liefdevolle benadering ben ik een bron van inspiratie voor anderen die op zoek zijn naar balans, innerlijke rust en persoonlijke groei. Ik nodig mensen uit om de reis naar hun innerlijke essentie te omarmen en te genieten van het proces van zelfontdekking en zelfliefde.

Blijf op de hoogte en ontvang € 5,- korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en hoor als eerste over nieuwe evenementen en retreats!